PICCOLO MARINERO

RAVINTOLA

Kalkkihiekantie 2

00980 Helsinki
 

Puh. 044 3619646

TERVETULOA VIIHTYMÄÄN BAARISSAMME!

MEILTÄ MYÖS KAIKKI JUHLIINNE


Piccolo Marinero on enemmän kuin pelkkä baari. Sen yhteydessä toimii myös pitopalvelu. Meidän kauttamme saat kaiken tarvittavan juhlistamaan elämäsi tärkeitä hetkiä. Meiltä saat astiat, pöytäliinat, koristelun, tarjoilun, siivous- ja järjestelyavun pitopalvelun lisäksi. Tilaukset

ja tiedustelut puh. 050 525 09 58

MA-TO        15.00-23.00

PE-LA          12.00-01.00

SU                12.00-23.00

Piccolo Marinero on tunnelmallinen ja viihtyisä seurusteluravintola Vuosaaressa, lähellä Aurinkolahtea. Siitä onkin muodostunut monen paikallisen toinen olohuone, jonne ovat myös kaikki Vaasalaiset ja muut saareen eksyneet sydämellisesti tervetulleita. Meille voit ottaa myös nelijalkaisen ystäväsi mukaan.


Marinerolla on pitkä historia usean vuosikymmenen ajalta. Ravintola avasi ovensa huhtikuussa -97 ja voitti jo samana vuonna parhaan lähiöravintolan tittelin 150 ravintolan joukosta, kahmaisten valtaosan äänisaaliista. Paikka on tunnettu lämminhenkisestä palvelustaan ja ystävällisestä henkilökunnasta. Meillä on myös pöytiin tarjoilu, mikä ei ole tavallista baarikulttuurissamme.


Ravintolassamme on monenlaisia aktiviteetteja tarjolla. Iltaa voi viettää vaikka shakkia tai muita lautapelejä pelaten. Järjestämme myös erilaisia kilpailuja, visoja sekä viikoittaiseksi perinteeksi tullutta bingoa.

Urheilua voi seurata tv:stä paikan päällä hyvästä juomasta ja seurasta nauttien.     Formulatuloksia voit veikata paikan päällä koko kisakauden ajan.


Jos nälkä yllättää kesken illan on baarissa tarjolla pikkupurtavaa kuten toasteja ja erinomaisia hodareita. Meillä voit myös viettää yksityistilaisuuksia. Tilaamme voi vuokrata maksimissaan 30 hlön juhliin.

Kunnon nälkään tai isommille seurueille valmistamme tilauksesta syötävää. Löydät listan tästä linkistä .